De gratis site voor seks advertenties








 Toplinks
- Vandaag nog een sexdate?
- GRATIS Sex... Vrouw zoekt Man
- Online Sexdates
- MySecretDate.nl - Ondeugend!
- Matchprive.nl - altijd raak
- Ondeugend-Daten
- Webcamchat.nl
- Contact met Milfs
- SeniorSexMatch
- Bangen.nl
- Extreem.nl
- Shagspot.nl
- BDSM Startpagina
- Heetnet.nl
- Stoutedames.nl
- Chatflirts.nl
- 40plussexpartner.nl
- Privecam.tv (tip)
- SM Liefhebbers (tip)
- Nu Sex Cammen?
- I Love Shemales (tip)
- Vind hier een spannende date!
- Neukertjes zoeken seks!
- LoveToFlirt.nl
- PriveGesprekjes.nl
- Happycam.nl (NL meiden)
- Flirto.nl
- 99Hookups
- Erofantasie
- Chatzy.nl - flirt met me
- Priveberichten.nl
- ERO-NEY
- Gratismovies.nl
- Milffindr.nl zoek je voor ouder?
- Eromatch.com

 Meer erotische markten
- Erojobs.nl
- Erotischemassagemarkt.nl
- Erotischemodellen.nl
- Escortmarkt.nl
- Gayads.nl
- Swingersmarkt.nl
- Thuisontvangstmarkt.nl


 

 Beoordelingen
peet schreef op 30 november 2015 om 23:39 uur:
Beoordeling: positief

Hallo,
Was een dezer dagen bij deze dame. Een spontane meid met een leuke babbel en de seks is gweldig. Ik ga echt weer een keer terug. GENIETEN!>
Akin schreef op 13 juli 2016 om 14:38 uur:
Beoordeling: negatief

Jammer hoor meerdere mails verstuurd maar reageert niet.
Hans schreef op 14 juni 2018 om 09:13 uur:
Beoordeling: negatief

Jammer. Krijg totaal geen reactie op de mail.
henk schreef op 02 augustus 2018 om 13:08 uur:
Beoordeling: neutraal

Hallo ik ben een potente man van 61 en zou graag wel eens bij jou langs willen komen voor lekkere geile sex.groetjes henk
Bart schreef op 21 december 2018 om 13:03 uur:
Beoordeling: neutraal

Meerdere keren bij haar geweest. Ze blijft maar doorpraten over haar kinderen etc. Echt haast niet vanaf te komen.

In bed gaat ze liggen en je kunt je gang gaan. Ze pijpt niet, je mag haar wel neuken en volspuiten. Lichaam is lekker.

Al met al geen echte aanrader, vooral geschikt als je snel en goedkoop je zaad kwijt wilt.
Ed schreef op 28 december 2018 om 08:36 uur:
Beoordeling: positief

Ook ik ben meerdere keren bij deze dame geweest. Ze kwebbelt lekker door zie het als gezonde spanning en echt niet alleen over de kinderen. Ik vind het wel gezellig een maal in de slaapkamer dan ga je echt genieten ze pijpt zeer zeker wel en raakt echt opgewonden.
Als je op zoek bent naar een dame die er echt van geniet dan moet je hier zijn. Ze ziet er normaal leuk uit en heeft inderdaad een heerlijk lichaam.
Rick schreef op 09 oktober 2022 om 09:55 uur:
Beoordeling: negatief

1 bericht terug gehad maar verder geen meer dus beschouw het als Fake
Hans schreef op 17 oktober 2022 om 09:33 uur:
Beoordeling: negatief

Vorige week een mailtje gestuurd om wat informatie voor een afspraak aan.
Er is totaal geen enkele reactie terug gekomen. Erg jammer.
Henry schreef op 24 oktober 2022 om 08:59 uur:
Beoordeling: neutraal

Is deze mevrouw inmiddels gestopt met ontvangst ivm leeftijd kinderen of zijn die inmiddels het huis uit en is ontvngen geen probleem?
Albert schreef op 04 december 2022 om 12:06 uur:
Beoordeling: negatief

Ook ik heb gereageerd op de advertentie en geen enkele reactie daarop gekregen.
Lief... schreef op 12 april 2023 om 00:24 uur:
Beoordeling: neutraal

Beetje jammer dat er negatief wordt geplaatst voor als je geen bericht terug krijgt..
Je kunt ook niet verwachten dat er op alle reacties terug gereageerd kan worden dat is immers ook geen verplichting natuurlijk he..
Evert schreef op 13 april 2023 om 18:12 uur:
Beoordeling: positief

Nou lief heb voor jou een hele positieve reactie.
Ik heb gisteren een afspraak met haar gemaakt en was echt geweldig lekker .
Ze neemt echt de tijd voor je maakt een babbeltje en qua seks is het echt erg goed .
Ze tongzoent lekker en strelen vingeren en beffen gepijpt worden en heerlijk paar standjes intiem .
Ze geniet er ook echt van en dat was zeker te merken geen fake gewoon echt .
Top meid we spreken snel weer af.
XX Evert
Jeroen schreef op 03 mei 2023 om 22:08 uur:
Beoordeling: positief

Leuke, lieve dame. Ontvangst is prima, ze praat graag en vertelt van alles, wel gezellig.

Het sexdeel is ook prima, ze heeft een prima lichaam en geniet er ook van. Ze doet wat ze belooft en heeft geen haast.

Kortom: aanrader
Bas schreef op 14 februari 2024 om 11:22 uur:
Beoordeling: positief

Helemaal niks negatiefs aan deze dame.
Reageert heel netjes terug en maakt daarbij afspraken…

Positief meid….. binnenkort lekker n gangbang met je
Heb er nu al zin in !
Stefan schreef op 14 februari 2024 om 12:26 uur:
Beoordeling: positief

Reageert netjes op berichten. En dat is een eerste aanzet om tot een date te komen. Waarbij de nette en duidelijke reactie vanuit de geïnteresseerde mannen ook een rol speelt.


 Plaats beoordeling
Uw naam: verplicht veld
E-mailadres: verplicht veld
Beoordeling: neutraal positief negatief
verplicht veld