De gratis site voor seks advertenties








 Toplinks
- Ondeugend-Daten
- Online Sexdates
- Matchprive.nl - altijd raak
- MySecretDate.nl - Ondeugend!
- Webcamchat.nl
- GRATIS Sex... Vrouw zoekt Man
- Vandaag nog een sexdate?
- Privecam.tv (tip)
- Heetnet.nl
- Chatflirts.nl
- I Love Shemales (tip)
- Prive Afspreken
- PriveGesprekjes.nl
- Cammen & Afspreken!
- SM Liefhebbers (tip)
- Gratismovies.nl
- Bangen.nl
- Extreem.nl
- Vind hier een spannende date!
- ERO-NEY
- Happycam.nl (NL meiden)
- Contact met Milfs
- LoveToFlirt.nl
- Milffindr.nl zoek je voor ouder?
- 99Hookups
- Eromatch.com
- 40plussexpartner.nl
- BDSM Startpagina
- Erofantasie
- AdultDVDTrailer.nl (gratis porno)
- Neukertjes zoeken seks!
- Evelive de lekkerste webcams
- Priveberichten.nl
- Chatzy.nl - flirt met me
- Stoutedames.nl

 Meer erotische markten
- Erojobs.nl
- Erotischemassagemarkt.nl
- Erotischemodellen.nl
- Escortmarkt.nl
- Gayads.nl
- Swingersmarkt.nl
- Thuisontvangstmarkt.nl


 

 Beoordelingen
John schreef op 11 augustus 2014 om 20:06 uur:
Beoordeling: positief

Afgelopen juli (2014) ben ik bij Marcel geweest. De eerste keer dat ik door een man werd gemasseerd. In een woord: geweldig. Ontspannend en zeer erotisch. Aardige man ook, je voelt je gelijk bij hem op je gemak. Prima faciliteiten; douchen was ook mogelijk. Kom graag een keer bij hem terug. De prijs is ook erg aantrekkelijk. Al met al een aanrader!
ruud. schreef op 22 juni 2015 om 06:07 uur:
Beoordeling: positief

gisteravond is marcel hier geweest,ik was wel zenuwachtig maar dat hoefde ik helemaal niet te zijn. bij marcel voelde je tegelijk op je gemak. bravo.het was in een woord GEWELDIG.tewijl dit voor mij de eerste keer was,,is het een aanrader voor alle mannen, bij marcel voel je echt man.het is een rustige en een heel aardige betrouwbare man. dit is voor herhaling vatbaar.
fred schreef op 28 juni 2015 om 14:06 uur:
Beoordeling: positief

Heerlijke massage gehad ..aardige betrouwbare man .Een heel andere kijk op massage gekregen .Kom hier zeker terug ..Aanrader
Ingrid schreef op 19 september 2015 om 12:46 uur:
Beoordeling: positief

Na lang twijfelen, nog meer twijfelen eindelijk de grote stap gezet. Wij vrouwen hebben waarschijnlijk iets langer nodig ;-( om onszelf te geven en te genieten.

Geheel onterecht. Aardige vent, zeer ontwapenend, hij weet je in no time gerust te stellen. En dan begint het....deze man is bedreven en weet goed waar hij mee bezig is. Ik heb genoten van de plagerijtjes en beleefde een geweldig orgasme! Een uitje voor mezelf !

Ingrid (45) Nijmegen.
Wim schreef op 05 november 2015 om 11:13 uur:
Beoordeling: neutraal

Twee dagen geleden ben ik na lang aarzelen bij Marcel geweest. Nou, daar heb ik geen spijt van. Bijzondere en rustige man. Ik vroeg om een stevige aanpak en die heb ik gekregen. Heerlijk zoals mijn hele lichaam verwend werd. Aanradertje en ik kom terug.
Herman schreef op 28 november 2015 om 19:06 uur:
Beoordeling: positief

Janus is synoniem voor zeurpiet. Het zal de tijd van het jaar wel zijn.
Of het nou Marcel, Herman, Peter of Sinterklaas is.
Met louter positieve recensies is er altijd wel een zeurpiet te vinden.
Geloof alleen niet dat het iets met de massage te maken heeft. Je krijgt absoluut waar voor je geld en als je vaker gaat, zoals ik, merk je ook nog dat het geen enkele keer hetzelfde is. Goede kwaliteit dus en beslist waar voor je centen.
Ik kan her niet alleen aanraden, ik ga binnenkort weer !
Alex
chris schreef op 02 december 2015 om 13:47 uur:
Beoordeling: neutraal

Neutraal - niet fantastisch, niet slecht - ben hier geweest maar vond achteraf dat mijn anus wat teveel aandacht kreeg door inbrengen van vele verschillende dildo-dingen. Achteraf gezien had ik liever een meer natuurljke massage gehad.
T schreef op 10 november 2018 om 16:19 uur:
Beoordeling: positief

Na, ontzettend lang twijfelen toch maar eens contact met Marcel opgezocht.
Wilde eerst een ontmoetingsgesprek voor mijn gemoedstoestand en dat was geen probleem. Na nog even twijfelen om de stap te maken toch afgesproken gelukkig!

Wat een heerlijke ervaring was dat. Hij weet heel goed wat hij doet.
Heeft veel attributen en speeltjes die hij verg goed weet te gebruiken tot een heerlijk orgasme. Wellicht dat ik terug ga voor mijn grens te verleggen.
patrick schreef op 05 mei 2019 om 14:43 uur:
Beoordeling: positief

Regelmatig bezoek ik Marcel en hij bindt mij dan vast in allerlei standen. Daarbij fotografeert hij mij uitgebreid en worden mijn foto’s online geplaatst. Alleen hij en ik weten dat ik uitgebreid in beeld sta. Het is heel opwindend om mij zelf online terug te zien en klaarkomen terwijl je vastgebonden bent is een geweldige ervaring. Hij weet zo mijn fantasieën te vervullen.

Oftewel een aanrader!!!!
Gijs schreef op 05 mei 2019 om 22:44 uur:
Beoordeling: positief

Afgelopen week voor het eerst bij Marcel op bezoek geweest, hier heb ik geen spijt van gekregen!
Ik wilde graag vastgebonden worden en geblinddoekt, om zo verder grenzen te gaan verkennen. Marcel vult dit perfect in!
Een aanrader :)
WH schreef op 17 augustus 2019 om 11:05 uur:
Beoordeling: positief

Lang geaarzeld. Eerst met de bedoeling ‘op gesprek’’ te gaan. Uitgenodigd mee te komen om eens boven te kijken en voordat ik het besefte stond ik volkomen naakt en volgde, wat eufemistisch heet, een (uitzonderlijke) grensverleggende ervaring. Verliep volstrekt natuurlijk en ongedwongen. Wordt zeker herhaald.
frank schreef op 01 september 2019 om 17:59 uur:
Beoordeling: positief

dit was mijn eerste keer door een man verwend te worden maar dit heeft me wel geleerd dat het erg maar dan ook erg lekker is en zeker voor herhaling vatbaar!!
Harold schreef op 30 oktober 2019 om 09:40 uur:
Beoordeling: positief

Wat een geweldige ontvangst. Ik voelde me gelijk thuis en op mijn gemak. Ik kan en mag iedereen "een uitgebreide massage" van harte aanbevelen. Een ervaring om nooit meer te vergeten, vol verrassingen en heerlijk werkend naar een zeer intense climax. Kom graag terug !
Helemaal goed. Terecht dat er meerdere aanbevelingen staan.
Max Klinger schreef op 10 juni 2020 om 22:33 uur:
Beoordeling: negatief

Net zoals veel andere SM-liefhebbers is ook dit figuur een fantast.
Whatsapp berichten worden niet beantwoord.Komt op mij over als onbetrouwbaar en faker. Kan er niets anders van maken.
Marcel schreef op 10 juni 2020 om 23:09 uur:
Beoordeling: neutraal

Beste Max, Triest om dergelijke bewoordingen te gebruiken om je zin door te willen drijven. Je mag hier dan wel (geheel onterecht, nergens op gebaseerd)een negarieve beoordeling plaatsen maar je bent nooit hier geweest dus je beoordeling is gebakken lucht , de woorden die je gebruikt zeggen inhoudelijk niets over mij maar schetsen een prima beeld van jezelf. Gelukkig staan er voldoende andere beoordelingen van personen die wel hier geweest zijn en dus ook recht van spreken cq beoordelen hebben.
Max Klinger schreef op 11 juni 2020 om 16:08 uur:
Beoordeling: neutraal

Waarom beantwoord je de whatsapp berichten dan niet. Getuigt dat volgens jou van een goede smaak?
Susanne schreef op 22 november 2020 om 22:34 uur:
Beoordeling: positief

Na overleg met een vriend om weleens een erotische massage uit te proberen om onze grenzen te verleggen kwamen we uit bij een advertentie van Marcel...Het is zeker een aanrader,zowel voor man en vrouw. Hij weet heel goed waar hij mee bezig is,je voelt je meteen op je gemak en ontspannen. Hij luistert goed wat je wensen zijn en door zijn vele leuke attributen kan hij dit zeker waarmaken.
Erik schreef op 08 juli 2022 om 15:17 uur:
Beoordeling: positief

Net bij Marcel geweest en het was super !
Ik garandeer dat hij echt en ook oprecht is !
Rustige aardige man en bijna alles kan.
Zeker een aanrader en ik kom nog een keer ;)
John schreef op 02 september 2022 om 13:29 uur:
Beoordeling: positief

Geheel terecht dat er veel positieve beoordelingen staan. Drempelvrees is geheel overbodig. Heel relaxed. Mooie opbouw zonder tijdsdruk. Een adres om te onthouden. Kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben over de geboden dienstverlening. Nogmaals dank!
joop schreef op 05 oktober 2022 om 10:13 uur:
Beoordeling: positief

Lk ben bij Marcel geweest voor een SM behandeling.
Wat een heerlijke beleving en wat heeft die man een ervaring.
Marcel is werkelijk meesterlijk, wordt vervolgd!
joop schreef op 20 oktober 2022 om 19:18 uur:
Beoordeling: positief

De tweede SM behandelingwas weer meestelijk.
Marcel is gooed voorzien van speeltjes en is er erg kreatief mee.
Wordt dus weer vervolg!
Gerd schreef op 13 februari 2023 om 21:02 uur:
Beoordeling: positief

Marcel heeft mij verrast met een lekkere combi van massage en bondage. Hij beheerst het spel van pijn en erotisch stimuleren. Soms heel subtiel, dan weer wat heftiger. Aanbevolen!
Robby schreef op 04 november 2023 om 18:22 uur:
Beoordeling: positief

Geweldig, vertrouwd, ontspannen….
Het is 100% een aanrader! Van de juiste man die een natuurlijke rust uitstraalt en feilloos lijkt aan te voelen wat je fijn vind.
Zeer bedreven in allerlei technieken, waardoor je lang in een soort van extase bent, genietend van gevoelens die ik in ieder geval nog niet eerder had meegemaakt.
Hiervoor heeft hij een stel gouden handen maar ook allerlei attributen.
Niet zo maar even een snelle massage dus, een werkelijke ervaring op zich welke ik iedereen kan aanbevelen!


 Plaats beoordeling
Uw naam: verplicht veld
E-mailadres: verplicht veld
Beoordeling: neutraal positief negatief
verplicht veld